SAMARBEJDSPARTNERE 

& LEVERANDØRER


Vi bestræber os på at handle lokalt og med omtanke for vores klode og miljøet omkring os.
Vi vælger derfor også nøje vores samarbejdspartnere og leverandører, med tanke for hvilket aftryk vi ønsker at sætte.
Fest-og underholdningsindustrien er en stor bidrager til forbrugssamfundet og vi forsøger derfor hele tiden at blive bedre til at genbruge og undgå spild.

Vi er altid åbne for nye bekendtskaber, så tag endelig fat i os hvis i har gode ideer!

Økologisk festmad med fokus på kvalitet og bæredygtighed


Når vi skal levere mad til arrangementer på Lynet, samarbejder vi med Jon og Skafferiet som ligger i kulturhuset Sløjfen i Hadsten. 

Jon har stor fokus på det bæredygtige valg indenfor alle områder af at drive en forretning. 

I Skafferiet er de meget kvalitetsbevidste og indehaver af guldmærket i økologi. 
Vi er meget glade for vores samarbejde med Jon og Skafferiet, hvor man altid bliver mødt med et smil.
Og så leverer de altid super lækker mad i top kvalitet!

 

B Corp-certificeret vin og drikkevare leverandør


Vi samarbejder med drikkevare leverandøren Kjær & Sommerfeldt, som løbende forsyner os med fantasiske vine og som har stor fokus på bæredygtighed.

Vores vin bliver nøje udvalgt i samarbejde med vores sommelier Martin der altid guider os til nogle fantastiske vinoplevelser.

Vores andre drikkevare som øl, vand, safter og spiritus er også valgt med omtanke i samarbejde med Kjær & Sommerfeldt. Vi ønsker at støtte mindre men dygtige økologiske producenter der findes rundt i Danmark. Det er vigtigt for os at vi deler en filosofi og et ønske om at have en bæredygtig rød tråd i det man laver.

Efter MANGE smagsprøver er vores valg faldet på:

Øl fra Herslev Bryghus 

Sodavand og safter fra Naturfrisk

Spiritus fra Enghaven

Vi håber i vil sætte lige så stor pris på disse drikke som vi gør!

 

Vaskeri med bæredygtighed i højsædet


Sengetøj, håndklæder, duge og servietter er en stor post for os, derfor er vi rigtig glade for at have et vaskeri der sætter bæredygtigheden højt. De har en målsætning om at få genavendt 100 % af deres kasserede tekstiler i 2025 og er nået rigtig langt allerede med en nuværende genanvendelse på 70-75 %. 
 Deres tekstiler er OEKO-TEX® certificeret og Textilia har stor fokus på at skabe en cirkulær økonomi, hvor tekstilerne genanvendes, og får nyt liv i en ny form.

 

Med naturen som samarbejdspartner


Lynet ligger midt i et naturskønt område med marker og skove der omkranser vores grund. 
Det er meget vigtigt for os at vi arbejder sammen med naturen i stedet for at modarbejde den. Vi benytter os af giftfri ukrudtsfjernelse og lader naturen være vild på store dele af grunden.  Vi har sået blomstermark på større områder, som vi eller vores gæster bruger i dekorationer til arrangementerne.  
Vi ønsker i så vid udtrækning det er muligt, at benytte os af vores blomstermark eller naturen lige rundt om os når vi pynter op til fester.